Nové aj staré

2014-02-18

Začala sa mi škola, zase chodím plávať a hľadám si brigádu, preto mi veľa času na moje tvorenie nezostáva (a tiež lebo som lenivá). Mám obrovskú hŕbu plánov a obrovskú hŕbu "odpadkových" látok, na ktoré si však stále akosik neviem nájsť čas. Tu som si pre svoju a možno aj vašu motiváciu spravila taký prehľad nápadov, ktoré by som chcela v najbližšej dobe zrealizovať. Pri niektorých mám už celkom konkrétnu predstavu, iným zatiaľ chýba nápad. Možno mi práve vy vnuknete podnentnú myšlienku!

1. Prvou vecou je táto károvaná bunda s pletenými rukávmi, niekým z rodiny vyradené zo skrine ako odpad. Môj nápad je asi takýto: zbaviť sa rukávov, trochu zúžiť v bočných švoch, aby na mne neodstávala, prípadne ocvočkovať. Ak sa mi to podarí, budem mať štýlovú rockovú vestu!



2. Čo sa týka tejto sukne, som trochu bezradná. Látka sa mi páči, pôsobí tak dovolenkovo, ale zatiaľ neviem, čo by som z nej chcela mať. Väčšinou sa na látku pozriem a hneď mi v hlave skrsne predstava nejakej prerábky. Ale v tomto prípade to nefunguje. Mám niekoľko surových nápadov: možno krátku sukňu s volánom naspodu, napríklad ako je tu alebo sukňové kraťasy?



3. Čo tu máme ďalej? Tieto "pracovné" nohavice zaciakané od farby a ja som teraz prišla na to, že sa mi celkom páčia. Ak sa mi podarí zbaviť sa tých škvŕn, čaká ich náležitá úprava. Na foto to splýva, ale sú tmavozelené a tiež majú károvaný vzor. Dolu by som ich zúžila až do úplného úzka tak, že by končili tesne nad bagandžami a s kšandami ich nosila k rockovo/punkovému vzhľadu.



4. Tieto super vzorované látky som kúpila v Ikey a ešte nie sú poškvrnené nijakým šitím. Moja fantázia sa uberá sukňovým/šatovým smerom, ale tie kvetinové motívy sú pekné samé o sebe a myslím že hocičo z nich by bolo fajn.



5. Vytvoriť rubriky! Tento blog zúfalo potrebuje reorganizáciu a nemala by som predtým viac zatvárať oči. Miešajú sa mi tu články s rôznym zameraním a mojich imaginárnych čitateľov to iste unavuje.

Našlo by sa toho oveľa viac, ale treba si dávať reálne ciele.

Komentáre k článku

Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 8 plus 1 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou