02/2017

2017-03-08

Febrík nám chytro ubehol, však je to aj nakratší mesiac v roku. A čo také priniesol? Veeeeľa vecí a noviniek, ktoré sú poväčšine nepublikovateľné, takže tento článok bude výživný ako domáce vegan raw energy tyčinky.

Donedávna bolo ešte kopec vecí velice nejasných, ale pomaličky a potichučky nespodievane predsa len naberajú pevné kontúry. Začína sa nové dobrodružstvo, ibaže teraz nie na ceste, ale doma. A je to celkom prdel, ale aj trochu údes. Ešte uvidíme, či sa tu na konci marca v sumári objaví hejtovný výlev plný bohovania, alebo... alebo nie.

Popri jednom stratenom a znovunájdenom kľúči od auta, jednom doternom blbcovi, od ktorého už bol na chvíľu pokoj a teraz jednou z tých blbých životných náhod zase chodí rovnakým vlakom a číha na mňa... to bol celkom úspešný mesiac. A nevídané valentínske prekvapenie. Navonok sa nič nemení, aspoň zatiaľ nie. Ale teraz vieme, že sa to dá... Vlastne dá sa strašne veľa vecí, bez ohľadu nato, čo si o tom myslí rodina, susedia a váš pes. Ale nie, proste z času na čas máte potrebu robiť si veci po svojom, namiesto toho, aby ste držali hubu a krok a uberali sa s davom. A to je proste úžasné, robiť si veci po svojom, ak to funguje samozrejme. Cítime sa teraz ako drsní life hackeri, ktorí prešťali systém. Ako sa to vyvinie ďalej, nevedno, ale už sme spravili prvý veľký krok, taký malý krok pre ľudstvo, ale obrovský skok pre človeka. A to vedomie ma oblažuje, fakticky mám veľa vecí a ľudí na háku, trápne bežné pletky ma neobchodia, mám skrátka dôležitejšie na práci. Viem, že môžem, čo chcem. Som mladá a úžasná a mám pred sebou celý svet možností. A ešte len keď sa dám dokopy taká ja a taký M., spolu sme nezastaviteľní!

Ba čo viac, je tu jar! A ak to, čo vykúka z kvetináčov, nie je burina, tak sa možno práve začal super pestovateľský rok.

Komentáre k článku

08. Mar 2017 12:53
Přeji ti co nejhezčí březen! :-)
08. Mar 2017 22:53
[Eliss] Ďakujem, tebe tiež! :)
Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 15 plus 6 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou