Restuj sa v kuse

2018-03-13

Niečo sa končí a niečo nie. Trvalo dlho, kým som sa rozhýbala, ale tá chvíľa prísť musela. A bolo jasné, že pôvodný blog nechám skapať.

Rôzne maličkosti ma iritovali už od začiatku, ale nechcelo sa mi ohľadne toho nič robiť. Presúvať sa inam po toľkých rokoch a článkoch sa mi zdalo výrazne komplikované. Nakoniec sa nazbierali viac ako 4 roky a skoro 200 článkov, ku ktorým chovám nie malú dávku sentimentu. To všetko prekopírovať dá kopec roboty a ešte mi to chvíľu potrvá, ale v tejto chvíli je to hotová vec. Budúce články budem publikovať už len na novej adrese. Preto čus bus starý blog, zbohom zostávaj. Budem pokračovať približne tam, kde som skončila, len niekde inde.

Pretože nič nie je dokonalé, ešte ani zďaleka nie som hotová a staré texty a fotky budú na nové miesto pribúdať postupne. Niektoré články som úplne vypustila, lebo som nevidela zmysel v ich ďalšej existencii. Potom chcem pridať aj komentáre, ak to bude ešte v mojich silách a niekedy v neznámom časovom horizonte bude celý blog jednoducho presťahovaný na novú adresu, kde ma nebudú dožierať idiotské spamy.

Materiálu na ďalšie písanie asi bude dosť. Stále je tu domčúr, ktorý ale musí zatiaľ počkať. V týchto chvíľach sme pristúpili k plneniu si svojich cestovateľských chúťok a ak boh dá, budú z toho aj články a fotky. Takže taký je približný plán, držme si palce.

Komentáre k článku

Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 7 plus 9 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou