little things

2013-09-19

Milí náhodní návštevnici, vítam vás u mňa na blogu! Budem sa snažiť neodplašiť vás hneď na začiatku. V prvom článku by sa patrilo aspoň zbežne načrtnúť, čomu sa budem vo svojich príspevkoch venovať. Mám veľmi približný plán.

Kto ma pozná, vie, že som taký domáci kutil. Už ako drobec som vyrábala rôzne maličkosti, ktoré potom "zdobili" náš byt. Mám veľmi rada ručné práce - až teraz v dospelosti sa k tomu dobrovoľne priznávam. :D V škole by ma asi úplne vysmiali, i keď mám pocit, že to pomaly začína byť opäť cool. :D Vyžívam sa vo všelijakých podomácky vyrobených vecičkách, DIY postupoch, tvorivých nápadoch... Mojou najnovšou úchylkou je šitie. Nezachádzala by som tak ďaleko, aby som tvrdila, že už viem šiť. Ale moje výtvory sa pomaly stávajú nositeľné.

Celé sa to vlastne začalo už dávno. Ako decko som milovala šiť oblečenie svojim barbínam a stále som im vymýšľala všelijaké nové modely. Naučila som sa aj háčkovať a štrikovať, . Potom som si občas skúsila ušiť aj niečo na seba... No a nakoniec ma to priviedlo k tomu, aby som to robila poriadne. Viem, že táto cesta je ešte dlhá a momentálne som tak...netrúfam si povedať, kde. Ale myslím si, že keď sa aspoň trochu chce, tak to pôjde. :)
Preto by ústrednou témou malo byť šitie a veci okolo toho, ručné práce, urob-si-sám veci, prípadne, čo príde. :) Sama ešte uvidím, ktorým smerom sa tento blog bude uberať. Počiatočnou myšlienkou bolo podeliť sa o svoje skúsenosti, tipy, triky, rady a všetko ostatné, čo mi príde užitočné a môže sa zísť niekomu ďalšiemu. Hneď na začiatok chcem povedať, že nie som vyučená krajčírka, takže mnohé veci robím nesprávne. Často je to preto, že sa snažím nájsť najjednoduchšie a najpraktickejšie riešenie. Ale možné je aj to, že to proste iba robím blbo. :D Netvrdím, že môj spôsob je jediný správny. Dúfam, že sa tiež niečomu novému priučím. :) Všetky pripomienky si rada prečítam v komentároch.
Svoje články sa budem snažiť čo najviac ilustrovať fotkami. Pokúsim sa pridávať čo najzrozumiteľnejšie návody a sem-tam sa pochválim aj hotovými výrobkami. :)

Uvidím, koľko času mi zvýši na blogovanie, ale ponasnažím sa nezaháľať priveľmi. A najmä dúfam, že rôzne drobnosti, podľa čoho som aj pomenovala svoj blog "little things", budú mne i vám i každému robiť radosť každý deň. :)



Komentáre k článku

15.Nov 2017 15:18
Hodně štěstí s blogováním.. :)
Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 8 plus 3 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou