Novosti a starosti

2014-04-01

Čo nové, či staronové tu možno v blízkej budúcnosti očakávať? (Viem, že robím ďalší bezpointový článok o...nadchádzajúcich článkoch. Ale pomáha mi to ujasniť si ciele a niekedy ma to aj posunie o krôčik k ich zrealizovaniu.) Čo teda práve robím? Usilovne študujem, užívam si pekné počasie a voľný čas, keď mám na ne šťastie - hlavne na ich kombináciu - a snažím sa využívať ich na výlety, tvorenie, fotenie a veci, ktoré ma bavia a tešia.

Aké sú ďalšie plány? Nosím si v hlave za hrsť konkrétnych nápadov, ktoré chcem postupne uskutočniť. Okrem toho mi tu leží veeeeľká hŕŕŕba rozrozbených vecí, aj tie by som časom rada dokončila. Tu je malá ochutnávka:

1. Túto zdedenú sukňu si plánujem prešiť na seba, predtým som si však potrebovala spraviť strih a táto komplikácia ma vždy odradila od práce. Teraz už ale strih mám, takže sukňa čoskoro bude!



2. Cez známych, ktorí sa dopočuli že si doma prešívam oblečenie, sa ku mne dostalo pár pekných kúskov, stále som sa však nedostala k tomu, aby som ich upravila. Ako tieto nohavice. Idem nato.



3. Ďalej tu máme istú poviedkovú súťaž na Terkinom blogu, do ktorej som sa v náhlom pomätení zmyslov prihlásila. Povedala som si, že to môže byť dobrá skúsenosť. Takže sa môže stať, že sa pokúsim zosmoliť poviedku na predpísanú tému. O písaní poviedok toho neviem veľa, ale rada sa poučím. Poviedka k téme Kniha už existuje, pre prečítanie a kritiku - klik tu.

4. Hotový výrobok! :) Zo samotvrdnúcej hmoty som vymodelovala Auryn z Nekonečného príbehu. Najprv som si myslela, že jeden had bude zlatý a druhý strieborný, ale nakoniec teda vyzerá takto. Použila som lak na nechty akejsi bronzovej, či medenej farby z Kiku. Článok tu.



5. Okrem vyššie zmieneného sa momentálne zaoberám aj praním. Rozumej - keď večer prídem zo školy, ja si ti skrátka tak periem, vyváram a bielim. Je to nuda a mám suchú kožu na rukách, ale dúfam, že dokážem zachrániť kopu látky na ďalšie použitie. Potom len sa moje projekty rozbehnú!



Tak zatiaľ...

Komentáre k článku

Monika
01.Apr 2014
Ten vzor sukně vypadá hodně dobře! :-)
02.Apr 2014
tá sukňa je supeer :)
Casion
05.Apr 2014
Prajem ti mnoho úspechov s tým, čo si si zaumienila, snáď sa ti to všetko podarí splniť :-)
Vendy
10.Apr 2014
Máš krásné plány a držím palce, ať se daří. A látka na novou sukni je vážně krásná, navíc, k tvému stylu sedí. :-)
Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 8 plus 9 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou