December+ Bonus!

2016-12-21

December je špeciálny mesiac, lebo sa nám k bežným stresom pridajú ešte aj Vianoce a to poteší. A keďže tento rok vychádzajú všetky sviatky na víkend, čo sa určite stáva raz za 50 rokov a preto to musí byť zrovna teraz, tak to bude úplná topka.

A pretože viem, že dokonca roka už aj tak nebude o čom písať, dočkáte sa špeciálne namiesto koncomesačného postu postu predvianočného. A aby sme si (pred)vianočnú náladu vychutnali všetci spolu ešte viac, zostavila som exkluzívne pre svojich čitateľov vianočný playlist! Nezaradila som tam Last Christmas, žiadnu pesničku od Mariah Carry, zvučku z Coca-Coly, Vánoce přicházejí a tak pod. A neje... nedr... nešvacla som tam ani Iné Kafe, Xindla X alebo Chleba od Zóny A. Počkať, tá vlastne nie je vianočná... No proste myslím, že som to dala celkom dobre. Trochu patetické, čo už, ale šak sú blbé Vianoce, tak nefrflite a nebuďte furt negatívni.

Vianočný playlist:

1. Glendalough - Corún
2. Brad White & Pierre Grill - Romance a Chatillon
3. Enya - Dreams Are More Precious
4. Coldplay - Christmas Lights
5. The Raveonettes - The Christmas Song
6. The Calling - Carol of the Bells
7. Nox Arcana - Coventry Carol
8. Era - Angel
9. Peter Gundry - The Last of Her Kind
10. Danny Elfman - The Ice Dance

A keď už sme pri tom, rovno zhodnotím celý uplynulý rok, aj tak mi to zaberie asi štyri vety. Prvá je, že nič nerobím, lebo nemám vôbec, ale vôbec čas. Celý môj život je len práca, čo ma začína srať, ale viem, že sa to oplatí, tak radšej držím hubu. Bezbrehú nudu celého uplynulého roka dokazuje aj počet článkov, vrátane tohoto 32. No a to je tak všjo, to hovorím len preto, aby som mala aj štvrtú vetu.

A aby tento článok vyzeral obsažnejší, než v skutočnosti je, môžete si zahlasovať v ankete. To je ako vsadiť si, ale nič pri tom nevyhráte. Ale ak ste náhodou leniví písať komentáre, na ktoré ja tak hovädsky a nevďačne odpovedám len velice sporadicky, toto je vaša príležitosť dať o sebe vedieť. Máte v rukách jedinečnú šancu ovplyvniť budúcnosť tohto blogu, ak si myslíte, že nejakú má, lebo ja to neviem, ale dám na vás. PF 2017

(Pozn.red.: Na novom blogu anketa nefunguje, sorry)

Komentáre k článku

31.Dec 2016 10:25
Celkem příjemný playlist, některé ty klasiky co hrají stokrát v obchodních centrech jsou ke zbláznění :D Šťastný nový rok :)
Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 11 plus 3 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou