04/2017

2017-05-03

Apríl prišiel a odišiel. Kým som ho vôbec stihla zaregistrovať, už bolo po ňom. Je to až desivé, tento rok mi ubieha pred očami rýchlejšie, ako som vôbec považovala za možné a mám viac než kedykoľvek pocit, že mi čas preteká cez prsty (a moje články sa stávajú čoraz kratšie a kratšie...). A pri tom toho treba ešte toľko stihnúť!

Momentálne mám plnú hlavu domčúra a nemám čas alebo priestor myslieť na čokoľvek iné. Celý deň sedím v robote a červy ma zožierajú ako sa neviem dočkať domčúra. Mám pocit, že len mrhám drahocenným časom, keď by som mohla byť tam a ďalej náš domček zveľaďovať. Ale viem aj, že to nie je tak úplne premrhaný čas, že peniaze na účte utešene pribúdajú, presne podľa plánu.

Čas beží a nás čaká ešte toľko práce, plánovania a príprav, že sa mi z toho točí hlava. Deje sa presne to, čo sme vedeli že sa diať bude, ale aj tak sa snažíme tváriť, že to tak nie je: Nestíhame!

Navyše sa blíži dovolenka, ktorá je predsa až v máji, akurát že máj už je, no doprdele. Pri všetkom tom ostatnom nejako nezostal čas ešte aj na plánovanie dovolenky, takže to bude veľká improvizácia. Ale veď cieľ už máme, povedali sme, že ideme do Poľska, zbalíme bicykle podľa obvyklej schémy a čo viac nám treba. A potom už bude leto, druhá dovolenka, vianoce a je po 2017 -om. Vedela som, že to bude rýchlo ubiehať, ale nie až takto dofrasa!

Môžete sa tešiť na domčúrové články a články z cyklocesty. Možnože aj nejaké šitie bude, ale stále nemám foťák (a voľný čas), takže je to zložité.

C u soon, M

Komentáre k článku

Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 18 plus 2 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou