O blogu a nesmrteľnosti chrústa

2014-12-03

Komentáre k článku

Ňuf ♀
03.Dez 2014 18:04
Well, podobnej problém jsem měla a stále mám na svým původním blogu. Seděla jsem nad ním, vždycky mě nějakej nápad dohnal do administrace a pak najednou bum prásk a já to nebyla schopná sepsat. Když už se něco zadařilo a já si to po sobě četla, napadlo mě leda "koho to zajímá?! Proč by tohle mělo strašit na titulce?" A tak jsem se prozatím přemístila na nový působiště, protože už mě nenapadalo, co jinýho udělat. Asi se mi postupem času zvedala laťka až někam, kam jsem nebyla schopná doskočit, nebo je to možná jen chvilková krize, která zase přejde, kdo ví, co teď s tím... :-|
Akrim
22.Dez 2014 22:53
[1] Bolo mi jasné, že v tom nie som sama. Presne to, čo si opísala, sa asi deje aj so mnou. Ale nechcem sa presídľovať na iný blog, viem, že to môj problém vyrieši len dočasne a nakoniec sa zase dostanem do slepej uličky. Možno to treba len prečkať a počkať si, kým sa chuť do blogovania opäť vráti. Ďakujem za komentár a prajem ti veľa inšpirácie a úspechov v písaní.;)
27.Dez 2014 19:01
Nesmrtelnost chrousta, to je moje oblíbené rčení, a znamená vlastně bádání, které k ničemu nevede. Podle všeho máš krizi jak bič, ale jestli tě to uklidní, nejsi sama, takových krizí jsem viděla víc, i na mém vlastním blogu jsem jich několik měla. Zaujala mě tvá věta o tom, jestli píšeš blog pro sebe nebo pro čtenáře. To je totiž docela zajímavá myšlenka, protože blog bys měla psát hlavně pro sebe, ale i pro čtenáře. Takže, témata, která jsou blízká tobě - a jestli osloví i někoho dalšího, pak to znamená, že jde o téma, které je společné více lidem. Možná by víc pomohlo, kdybys občas reagovala na samotné komentáře, viděla jsem to na více blozích a sama se snažím takhle komunikovat, působí to lepším dojmem, že je nějaká odezva - nejen návštěvníka na článek, ale i autora článku na komentář. (Netvrdím, že se mi vždycky povede na všechno odpovědět, ale snažím se). Jinak, schvaluji tvé rozhodnutí zůstat zde a nestěhovat se, protože stejně - změníš jenom působiště, ale ne své myšlenky. Jestli se někdo stěhuje na blogspot nebo jiné servery, bych pochopila jen v případě, že by vyhovoval systém toho nového působiště. Dej si chvilku pauzu, jestli chceš, ale věřím, že ti to nedá a budeš pokračovat... A co se týká fotek, mám raději články proložené fotkami nebo obrázky, než celistvý text. Nevím proč, ale líp se mi to čte. ;-) :-)
Akrim
29.Sep 2015 13:56
[3] Isto aj bádanie o nesmrteľnosti chrústa k niečomu vedie... aj keď to nie je niečo, čo sa prejaví hneď. Najviac ďakujem za tretí odsek, veľa veľa som o ňom rozmýšľala. A všetko sú to dobré a rozumné tipy, ktoré vlastne perfektne sedia aj teraz po pol roku.
Pridať komentár:
Meno*: Pohlavie: on ona ono oni
URL/web: zapamätať? (použije cookies)
blah:   Antispam*: ( 13 plus 3 je ? )
Text*: * treba vyplniť aspoň polia označené hviezdičkou